8
Eylül
2024
Pazar
YAŞAM

Mahmut Tuncer'den unutulmaz gece

Adıyaman Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırında konser veren ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, seslendirdiği türküler ve yaptığı esprilerle Adıyamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan geceleri çerçevesinde düzenlenen konserde ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'in yanı sıra mahalli sanatçılar da sahne alırken, geceye çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalli sanatçıların verdiği konserlerin ardından sahne alan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, Adıyamanlıların beğenisini topladı. Sanatçı Mahmut Tuncer, yaptığı esprilerle herkesi gülmekten kırarken, seslendirdiği bir birinden güzel türkülerle hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Mahmut Tuncer, Adıyaman'ın GAP mağduru olduğunu belirterek, "Yıllardır Şanlıurfa'nın büyümesi ve gelişmesine büyük katkı sağlayan Atatürk Barajı Adıyaman'ın topraklarında olmasına rağmen Adıyamanlıların gerektiği kadar faydalanamaması bizleri üzüyor. Umarım yetkililer bu işe bir çare bulur ve Adıyamanlı vatandaşlarında yüzünü güldürür." diye konuştu.

Konsere katılan Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise geceye renk katan bütün sanatçılara teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 15:56:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?