19
Eylül
2024
Perşembe
GÜNCEL

Özyol, soruna el attı

Çelikhan'da son zamanlarda en büyük problem haline gelen elektrik problemine
milletvekilleri el attı.

Ramazan ayına girildiğinden bu yana yaklaşık 40 gündür, Çelikhan ilçesinde sık, sık kesilen elektrik kesintisi halkı canından bezdirirken, bu kesintiler nedeniyle çok sayıda beyaz eşyanın da zarar gördüğü belirtiliyor.

Adıyaman Milletvekili Mehmet Özyol’un Çelikhan ilçesini ziyareti sırasında Çelikhanlılar, TEDAŞ’ı şikayet ederek, son bir yıldır elektriklerin sık sık kesilmesiyle ilgili sıkıntının giderilmesini istediler. 

Özyol da, şikayetler üzerine Adıyaman TEDAŞ Müessese Müdür Yardımcısı Ömer Uslu'yu arayarak bu kesintilerin nedenlerini sordu.

Milletvekili Özyol, “Çelikhan ilçemiz de uzun zamandır yaşanan elektrik problemine karşı hala bir çözüm bulunmamışsa buna son derece üzüldüm. Buradaki vatandaşlarımız Ramazan ayı boyunca gece gündüz elektrik yüzünü görmedikleri gibi zamansız gelip giden elektriklerden dolayı çok sayıda elektronik cihazlarının da bozulmasına neden olduğunu belirtiliyor. Bu son derece son derece üzüntü verece bir olaydır.

Bu tür durumlarda mazeret kabul edilmez. Her ne şekilde olursa olsun vatandaşlarımıza hiç kimse bu zulme karşı seyirci kalamaz. Anlaşılan bu elektrik sıkıntısı artık ilçede rutin hale gelmiş. Derhal bu konuya eğilerek bu konuda köklü bir çözüm bulması lazım" dedi.

Özyol, TEDAŞ Müdür Yardımcısı'nın yeni yapılan elektrik kabinesinde kablo girişlerinin patladığını, problemin bundan kaynaklandığını ve sorunun giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini söylediğini aktardı.

Mahmut Dağdeviren - Kenthaber / Çelikhan
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 22:22:15
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 03:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?