18
Ekim
2024
Cuma
SİYASET

Belediyeden 'bütçe yemeği'

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen Bütçe Yemeği'ne katılan siyasiler ve diğer İlçe Belediye Başkanları, ilçedeki değişimi "Mamak adeta Paris" gibi sözleriyle özetledi.

Mamak Belediyesi'nin 2006 yılı bütçesinin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanmasının ardından, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin tarafından verilen yemeğe İlçe Belediye Başkanları'nın yanı sıra Mamak Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Seyfi Saltoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, geçen sene düzenlenen bütçe yemeğinden bu yana ilçede gerçekleştirilen yenilikleri anlattı. Gelişim ve dönüşüm projelerinin büyük bir kısmının tamamlandığını belirten Şahin, yenilerinin de temellerinin atıldığına dikkat çekti.

Şahin'in ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Seyfi Saltoğlu, konuşmasına, "Ben geçliğimi Köstence Mahallesi'nde geçirdim" sözleriyle başladı. Mamak'ın artık kabuğunu kırdığını söyleyen Saltoğlu, "Mamak adeta Paris'e benzedi" cümlesiyle ilçedeki büyük değişimi gözler önüne serdi. İlçede ardı ardına gerçekleştirilen projeler bütün davetlilerin takdirini toplarken, Başkan Gazi Şahin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 14:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?