8
Eylül
2024
Pazar
KIRŞEHİR

Ahi Stadyumu’nun çimleri yenilenecek

Ahi Stadyumu’nun çimleri sökülerek, Mayıs ayı içerisinde yeniden ekilecek. Konuyla ilgili olarak geçen hafta Antalya’dan gelen iki mühendisle Ahi Stadyumu’nda incelemelerde bulunan Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, deforme olan çimleri yenilemek amacıyla Mayıs ayı içerisinde gerekli çalışmaları başlatacaklarını belirtti.

Turan, stadyumdaki çimleri kaldırarak 2 nolu veya Bağbaşı’ndaki sahaya yerleştirileceğini, yeni çimlerin de Mayıs ayı içerisinde ekileceğini kaydetti.

Turan, yaklaşık 4 hafta önce gerçekleştirdiği Antalya ziyaretinde, oradaki çim sahaları gezdiğini belirterek, “Antalya’da görüştüğüm arkadaşlarla Kırşehir’e gelerek incelemelerde bulunduk. Sezon bittikten sonra arkadaşlar Ahi Stadyumu’ndaki çimleri kaldırarak, uygun olan 2 nolu veya Bağbaşı’ndaki sahamıza taşıyacak. Zeminde yeni bir çalışma olacak. Buraya yeni bir çim sahayı Mayıs ayında yapacağız. Yeni çim sahayı bu sezon açılışına yetiştireceğiz. 200 milyarlık ödeneğimiz hazır. Gelecek sezonda, Kırşehirlilerin, zemini güzel bir sahada, maç izlemelerini sağlayacağız" dedi.

Ahi Stadyumu’na eksik olan 500 civarındaki koltuğun yerleştirildiğini de kaydeden Turan, paratonerlerin de alındığını ve böylece yıldırım düşmesine karşı seyircilerin can güvenliğini sağlamış olduklarını söyledi. Güneykent’te yapılmakta olan 3 katlı tesisin de 1-2 ay içerisinde hizmete açılacağını kaydeden Hacı Turan, “Hizmetlere devam, durmak yok. İcraatlara devam. İcraat yapıp konuşmak var” diye konuştu.

Ramazan Karalar
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 17:35:16
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 11:39:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?