16
Eylül
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Çakır: Sanayi esnafı çevresini de düşünmeli

Kırşehir'de sanayi esnafı işyerlerinin toplu halde bulunduğu Kılıçözü Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek denetimlerde bulunan Belediye Başkanı Halim Çakır, Sanayi Sitesi Başkanı Veysel Çözen ve Madenî İşler Başkanı Mustafa Elvan ile görüşerek, sanayi esnafının çevre temizliğini önemsemediğini ve Belediye ekiplerince temizlenen yerlerin bir gün içerisinde tanınmaz hale getirildiğinden yakındı.

Başkan Çakır, "Kırşehir Belediyesi olarak Kılıçözü Sanayi Sitemizi yeniden yapılandırarak çevre düzenlemesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz," dedi.

Yapılan çalışmalarda Belediye'ye destek olunmasını isteyen Başkan Çakır, "Belediye olarak temizlik için ekiplerimizi buraya yönlendirdik. Ancak, bugün temizlenen yer  aynı gün tekrar kirletiliyor," şeklinde yakındı.

Uygunsuz saatlerde gelişigüzel yerlere çöp bırakan esnafa ceza kesileceğini söyleyen Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, "Burada iki zabıta memuru görevlendireceğiz. Çalışma saatleri içerisinde sürekli gezerek kurallara uymayan esnafa ceza yazılacak," diye konuştu. 

M. Duran Sönmez - KentHaber / Kırşehir
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 11:33:30
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 12:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?