16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

Kırşehirspor Yalçıntaş'a emanet

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde mücadele veren Kırşehirspor'da, acil eylem planı oluşturularak başarıya kilitlenildi.

Kırşehirspor'un son haftalarda gerek kendi sahasında, gerekse deplasmanda aldığı mağlubiyetlerin ardından acil eylem planı oluşturan yeşil-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Şevket Kesler'in takımdan ayrılması ile boşalan teknik direktörlüğe Mücahit Yalçıntaş'ı getirdi. Teknik Direktör Yalçıntaş'ın yanı sıra yardımcı antrenörlüğe Hasan Terzi'yi getiren yönetim, kaleci antrenörü olarak da Ahmet Aygun ile anlaşma sağladı.

Gerek teknik kadroların değişimi gerekse takımın son durumu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Kırşehirspor Başkanı Recep Şanal ve yönetim, takımın başarı çizgisini tekrar yükseltmek için acil eylam planı oluşturduklarını ve uygulamaya alacaklarını belirterek, hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacaklarını vurguladılar. Başkan Şanal açıklamasında, takım olarak önemli ve kritik bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Kırşehirspor'da son haftalarda aldığımız mağlubiyetlerden dolayı son derece üzüntülüyüz ve bu çerçevede gerek yönetim kurulu üyeleri gerekse ilimizin yöneticileri olarak acil eylem planı oluşturduk" dedi.

Teknik Direktör Şevket Kesler'in ayrılması ile boşalan teknik direktörlük görevine Mücahit Yalçıntaş'ın getirildiğini kaydeden başkan Şanal, "Yeni hocamız Mücahit Yalçıntaş başta Türk Telekomspor olmak üzere birçok takımda başarılara imza attı. Bu süreçte kendisine güveniyor ve Kırşehirspor'un içine düştüğü sıkıntıdan hep birlikte kurtulacağımıza inanıyoruz. Özellikle son haftalarda basın mensubu arkadaşlarımızla istemediğimiz olaylar yaşadık. Bunları asla tasvip etmiyoruz. Çünkü, biz basının bir kamu görevini yaptığını biliyor ve onlarla istişarenin faydalı olacağına inanıyoruz.

Oyak Renault maçında taraftarlarımızdan istenmeyen tepkiler geldi ve burada birileri bu takım üzerinden siyaset yapmaya çalıştı. Valimiz Selahattin Hatipoğlu ve Belediye Başkanımız Halim Çakır'ın ve ardından da cefakar Kırşehir esnafının katkıları ile bugüne gelmiştir. Basının da bu süreçte takım üzerindeki hakkını asla gözardı etmiyoruz. Bu takım inşallah gerek Valimiz Sayın Selahattin Hatipoğlu'nun gerek Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Halim Çakır'ın ve gerekse milletvekillerimizin desteği ile istenilen hedefe ulaşacaktır. Birlik ve beraberlik istiyoruz. Bu, basınıyla, yöneticisiyle, valisiyle, belediye başkanı ile milletvekilleriyle ve taraftarıyla el ele verilerek sağlanacaktır. Bu konuda sizlere güveniyor ve sizlerinde bize güvenmenizi istiyorum.

Ayrıca, yine son dönemde Kırşehirspor'un resmi sitesi ile ilgili kamuoyunda bir takım söylemler çıktı. Ben bu konunun da açıklığa kavuşmasını istiyorum. Siteye giren çok sayıda taraftarımız kendi görüşlerini ve isteklerini dile getirmekteler. Burada bir takım olumsuz yazıların olduğunu Kırşehirspor Yönetimi olarak gördük ve bundan sonra müdahale edeceğiz. Taraftarlarımızın her türlü yapıcı eleştirisini sitemizde yayınlayacağız. Ama, mutlaka ve mutlaka yönetimin iznine tabi olarak bu görüşler yayınlanacak. Ayrıca, bundan sonra basın mensuplarına yapılan açıklamalar bizzat ya basın sözcümüz ya da benim imzamla hazırlanan basın bültenleri ile duyurulacak. Hiç kimse siteyi bahane ederek haksız ve yersiz eleştirileri farklı mekanlarda dile getirmesin. Gelsinler bize söylesinler" dedi.

Diğer yandan, yeşil-beyazlı ekibin basın sözcüsü Hayri Aslan tarafından kulübe desteklerinden dolayı Vali Selahattin Hatipoğlu'na, Belediye Başkanı Halim Çakır'a, milletvekillerine ve Kırşehirli esnaflara teşekkür edilirken, toplantıda son olarak teknik direktör Yalçıntaş kısa bir konuşma yaptı. Yalçıntaş, takımda 7 futbolcuyu yakından tanıdığını ve yeşil-beyazlı ekibin başarı çizgisini yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Kırşehirspor'u daha iyi bir seviyeye getirmeye çalışacağız. Ama bunu yaparken zaman istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 18:33:07
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 00:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?