26
Haziran
2024
Çarşamba
SEYDİŞEHİR - KONYA

Provokasyon uyarısı

AKP Seydişehir İlçe Teşkilatı önüne bırakılan şüpheli paketin patlamasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan AKP Konya İl Teşkilatı Başkanı Ali Sürücü, ilçe halkını provokasyonlara kapılmamaları yönünde uyardı.

İl Başkanı Sürücü açıklamasında, Seydişehir’in ve fabrikanın kendileri için büyük önem arz ettiğini ve hükümet olarak ülke ve bölge menfaatlerinin en iyi şekilde korunduğunu belirterek, "Hükümetimiz 2.5 yıldır her alanda ve her icraatta rüştünü ispatlamıştır. Bu sebeple Seydişehir’de en doğru olanı yapacağız. Seydişehirli vatandaşlarımızın itidalli davranmalarını ve provokasyonlara alet olmamalarını rica ediyorum" dedi.

Bugün yaşanan olaydan üzüntü duyduklarını ifade eden Sürücü, "Bu olayı gerçekleştirenler ortamı germek istiyorlar. Teşkilat olarak bu tür provokatif eylemleri şiddetle kınıyoruz. Bunu yapanlara şunu hatırlatmak istiyorum: Seydişehir’de 75 milyon kişinin alın teri var. Seydişehir Alüminyum Tesisleri hepimizindir. Bu tesisler üzerinden miadı dolmuş bir kısım mihrakların prim elde etmeğe çalışmaları tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir. Hükümetimiz bu konuda Seydişehirli hemşehrilerimizin menfaatine en uygun olan kararı verecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2005 Pazartesi 17:21:48
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 17:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?