8
Eylül
2024
Pazar
GÜNCEL

Hizmet anlayışı ödül getirdi

İstanbul'da bulunan Giresun Dernekler Birliği tarafından, Giresun'da yılın bürokratı seçilen İl Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın'a, törenle plaket verildi.

Akın'ın makamında gerçekleştirilen törende konuşan Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, birlik olarak 2 yıldır Giresun'da üstün hizmetler gösteren bürokratları ödüllendirerek, onları yılın bürokratı olarak seçtiklerini söyledi.

Kütük, Giresun Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini, özellikle de Akın'ın bölgede yaşanan bölücü terör örgütü militanlarının faaliyetlerde bulunmasını önlemekte üstün gayret gösterdiğini kaydederek, "Gösterdiği üstün hizmet anlayışı nedeniyle Giresun Dernekler Birliği olarak 2005 yılının bürokratı olarak Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın'ı seçtik" dedi.

Giresun Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın ise törende yaptığı konuşmada, Giresun'da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu, kendisini yılın bürokratı olarak seçen dernekler birliğine teşekkür ettiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, yılın bürokratı olarak seçtikleri Giresun Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın'a plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 00:30:53
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 14:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?