8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Giresunspor Antalya'ya gidecek

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'da mücadele eden Giresunspor'da devre arası kampının Antalya'da yapılmasının planladığı bildirildi.

Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısını geçtiğimiz hafta sonu Gençlerbirliği Asaşspor deplasmanında oynadıkları karşılaşma ile tamamladıklarını söyledi. Kitapçı, ligin ilk yarısını 23 puanla 6. sırada tamamladıklarını, ligi istedikleri yerde bitirmediklerini ifade etti.

Giresunspor'un devre arası kampını 14-24 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirmeyi planladıklarını vurgulayan Kitapçı, "Futbolcularımız 4 Ocak tarihinde top başı yaparak, ligin ikinci yarısı için çalışmalara başlayacaklar. Devre arası kampını 14-24 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapmayı planlıyoruz. Kampı en iyi şekilde değerlendirerek lige iyi bir başlangıç yapmayı istiyoruz" dedi.

Ara transfer döneminde Teknik Direktör Sinan Bayraktar'ın raporu doğrultusunda 3 ya da 4 futbolcu transfer edeceklerini kaydeden Kitapçı, transfer çalışmalarına da haftasonu başlayacaklarını aktardı.

Kitapçı, bir ay içerisinde kulübün geçmişten gelen borçları tamamen sıfırlayarak, borçsuz bir kulüp haline geleceklerini vurgulayarak, yapımı süren tesisin inşaatının da Şubat ayı sonu itibariyle tamamlanacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 17:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuncay aydın IP: 85.104.247.xxx Tarih : 10.01.2006 16:35:20
giresun spora başarılar