8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

3 cesetle 3 gün geçirdi

İstanbul'dan memleketi Trabzon'a giderken Kastamonu'nun Cide ilçesinde trafik kazası geçiren, oğlu ve kızı ile arkadaşının cesetleri ile birlikte kalan Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Nuri Ofluoğlu, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.


Sol kolunda ciddi bir kırık olduğu tespit edilen ve kangren olma riskinin bulunduğu belirtilen Ahmet Nuri Ofluoğlu, kazanın Cide-İnebolu karayolu üzerinde, Cide'nin çıkışında meydana geldiğini söyledi. Ofluoğlu, önüne çıkan bir çöp yığınına çarpması sonucu kazanın meydana geldiğini belirtti. 4 gün boyunca haber alınamaması üzerine jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sırasında bulunan otomobilin yoldan yaklaşık 400 metre aşağıda bulunduğu öğrenildi. Kaza sonrasında Ahmet Ofluoğlu'nun yanında bulunan 2 çocuğu ve bir arkadaşının olay yerinde hayatını kaybettikleri ve Ahmet Ofluoğlu'nun 3 gün boyunca oğlunun ve arkadaşlarının cesetleriyle bir arada kaldığı öğrenildi.


Uçurumda bulunan otomobilden güçlükle çıkarılan Ahmet Ofluoğlu, Cide Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Hastanesi'ne sevk edildi.


Son derece bitkin ve şokta olduğu gözlenen Öğretim Görevlisi Ofluoğlu, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada sürekli olarak, "Her dakika vahşi hayvanların gelip beni parçalamamaları için dua ettim" dedi. Ofluoğlu, Kastamonu'da yapılan tedavinin ardından akşam saatlerinde ambulansla İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Kaza yerinde bulunan öğretim görevlisi Ahmet Nuri Ofluoğlu'nun oğlu Kaan ve kızı Canan ile arkadaşı Bülent Çebi'nin cesetleri ise jandarma tarafından at
üstünde güçlükle bulundukları uçurumdan çıkartılarak Cide Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 08:35:56
Güncelleme :24 Haziran 2009 Çarşamba 08:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?