8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Anadolu Diyaliz Merkezi'nde kutlama

Özel Kastamonu Anadolu Diyaliz Merkezi 1. kuruluş yıldönümünü Akçaabat Restoran'da düzenlenen programla kutladı.


Geceye Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Celal Civcioğlu, hastane doktorları, diyaliz ünitesi çalışanları, diyaliz hastaları katıldı. Anadolu Diyaliz ailesinin her geçen gün büyümeğe devam ettiğini söyleyen Dt. Celal Civcioğlu, "Açıldığı günden bu tarafa gelişen süreçte Diyaliz merkezimiz insan kaynakları açısından teknik noktada ciddi gelişmeleri de kaydetti.

 

Diyaliz merkezimizde ileri teknolojiyle ve deneyimli personelimizle hastalarımıza hizmet vermekten büyük gurur duyuyoruz. Diyaliz ünitemizde ilk olarak 11 ünitemiz vardı. Bu sayı şu anda 16'ya ulaştı. Yazın ise bu rakamı 20'ye çıkarmayı hedefliyoruz. Özel Kastamonu Anadolu Diyaliz Merkezi, Batı Karadeniz Bölgesi'nde gerek teknik donanım, gerek insan kaynağı gerekse hizmet açısından en önemli diyaliz merkezleri arasındaki yerini almıştır" dedi.


Celal Civcioğlu, "Biz Diyaliz Merkezimize ticari amaçla bakmadık, kurmadık ve yaptığımız çalışmalarımızda da kar amacı gütmedik. 1 yıllık süreçte bunu ispat ettik. Bundan sonra da yine ticari olarak bakmayacağız. Çünkü bizim için insan sağlığı her şeyin ötesinde ve de üstündedir. Hastalarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onun için şu anda da son teknolojiyi diyaliz merkezimizde uyguluyoruz. Anadolu Diyaliz Merkezi'nde büyük özveri ve titizlikle çalışan doktor ve tüm çalışanlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu
 

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Celal Civcioğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra Özel Anadolu Hastanesi'nde böbrek nakli gerçekleştirilen Rıdvan Yücesoy'a bir plaket verdi. Civcivoğlu'ndan plaketini alan Rıdvan Yücesoy, "Bugün bu davetten ve bana verilen hediyeden haberim yoktu. Benim için büyük bir sürpriz ve mutluluk oldu. Benim 2 sene önce tedavi olurken böbrek yetmezliği hastalığım ortaya çıktı. Hemen muayenem için gerekli işlemler yapılmıştı ama geç kalmıştım. Kastamonu
Anadolu Hastanesi'nde yapılan tedaviden çok memnundum. Ben dışarıda da diyalize girdim. Ama Anadolu Hastanesi'nde biz hastalara gösterilen saygının yarısını bile bulamadım" şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 09:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?