8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Bahçeye atılan TV polisi alarma geçirdi

Kastamonu'da bir evin bahçesine bırakılan eski televizyon, bomba olma ihtimali üzerine polisi alarma geçirdi. Şüpheli televizyon fünye ile patlatılarak imha edildi.

Merkez Beyçelebi Mahallesi, Sabah Sokak'ta bulunan bir evin bahçesine eski bir televizyon bırakıldı. Kim tarafından bırakıldığı belli olmayan televizyonu ev sahibi hemen polise haber verdi.

İstanbul Güngören'de 5'i çocuk 17 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının hafızalardan silinmediği şu günlerde yapılan ihbar, polisi hemen harekete geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken evin önündeki cadde trafiğe kapatıldı.

Şüpheli televizyonun içerisinde bomba düzeneği bulunabileceği ihtimali üzerine durum bomba imha uzmanına haber verildi. Bomba imha uzmanı şüpheli televizyonu fünye ile patlatarak imha etti. Patlatılan televizyonun içerisinde herhangi bir bomba düzeneğine rastlanmazken çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Patlamanın etkisiyle parçalara ayrılan televizyon polis ekipleri tarafından çöpe atılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 16:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?