8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Başesgioğlu Taşköprü'de

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, memleketi olan Kastamonu'nun Taşköprü ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Kastamonu Vali yardımcısı Muammer Balcı, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Başesgioğlu, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Keskin ile birlikte Taşköprü'ye gelen Başesgioğlu, Taşköprü Kaymakam Vekili ve Hanönü Kaymakamı Ahmet Adanur ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan tarafından ilçe girişinde karşılandı. Murat Başesgioğlu ve beraberindekiler öncelikle dün akşam yağan yağmur ve ardından gelen sel felaketinden etkilenen bölgeyi gezerek yetkililerden hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi
aldı.
Daha sonra Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Başesgioğlu, 29 Mart mahalli seçimlerinde Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan'a hayırlı olsun dileklerini ileterek ilçedeki çalışmalar hakkında kendisinden bilgi aldı.
Belediye ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Murat Başesgioğlu, İlçe Başkanı Hüsnü Yılmaz ve teşkilat üyeleri ile sohbet etti.
Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın ilçenin meşhur kuyu kebabından ikram etmesinin ardından geçtiğimiz günlerde rahatsızlık geçiren okul arkadaşı müteahhit Ziya Ergün'ü evinde ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 19:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?