8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Demet Akalın hayranlarından ne istedi?

Kastamonu'daki konserinde boyun fıtığı nedeniyle ağrıyan boynu için dua isteyen sanatçı demet Akalın'ın, giydiği elbisenin pantolonunu çatal iğne ile tutturması dikkat çekti.

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde düzenlenen 6. Uluslararası Kültür, Tarım ve Hayvancılık Festivali'nde ünlü sanatçı Demet Akalın konser verdi. Sunuculuğunu manken Tuğba Özay'ın yaptığı festivaldeki konsere Demet Akalın özel otomobille geldi.

Yaklaşık yarım saat otomobil içinde oturan Akalın, kendisini görüntüleyen kameradan rahatsız olarak çekim yapılmasını istemedi. Akalın, serin havada üşüyen ve üzerine erkek ceketi giyen sunucu Özay'ın anonsu ile sahneye çıktı. Giydiği parlak elbise ile dikkat çeken Demet Akalın, söylediği parçalarla hayranlarını doyasıya eğlendirdi.

Eski ve yeni albümünden seslendirdiği parçalarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatan Akalın'a hareketli parçalarda dansçılar eşlik etti. Hayranlarıyla birlikte parçalar söyleyip dansçılarla dans eden Akalın, terlediği için elbisenin ceketini çıkardı, ancak ceketsiz yarım saat sahnede durabildi. Serin havada üşüyen Demet Akalın, çıkardığı ceketini tekrar giyerek şarkılarını söylemeye devam etti. Akalın'ın giydiği elbisenin bol gelen pantolonunun belini çatal iğne sıktırması ise gözlerden kaçmadı.

Boyun fıtığına yakalandığını açıklayan Demet Akalın, ağrıyan boynu için hayranlarından dua istedi. Sahneye çıkardığı asker elbiseli çocuk ile dans eden Akalın, Burak ismindeki çocuğa abisinin olup olmadığını sordu. Çocuğun abisinin olmadığını öğrenen Akalın, "Burak çok yakışıklısın. 60 yaşına kadarda gelsen bekleyeceğim seni" diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede duran Demet Akalın, fotoğraf isteyen hayranlarına sahnede eğilerek poz vermeyi ihmal etmedi. Konser sırasında Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, Demet Akalın'a plaket ve çiçek verdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 16:34:46
Güncelleme :12 Ağustos 2008 Salı 12:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?