8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Devrilen traktörün altında can verdi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Küçüksu köyünde pancar taşıyan bir traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde traktörü ile tarladan şeker fabrikasına pancar götürmek için tarlasına giden Mehmet Güngör (62), traktörüne yüklediği pancarlarla tarladan yola çıkmak üzereyken bir anlık dalgınlık ve dikkatsizlik sonucu kullandığı 43 EY 856 plakalı traktörün devrilmesi sonucu traktörün altında sıkıştı. Ağır yaralanan Mehmet Güngör, çevredeki vatandaşların yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılarak Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güngör, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonucu Güngör'ün yakınları gözyaşlarına boğulurken jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 18:07:29
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 18:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birol kayrancioglu IP: 91.96.178.xxx Tarih : 16.10.2009 21:10:36

ilk önce traktör sürücüsüne allahdan rahmet geride kalanlara acil sabir dilerim. geçmisde bir alman arkadas ile yapdigim muhabbet aklima geldi.birol bizlerde kadere inaniyoruz.fakat kaderimizi tayin etmek veya etkilemek bizim elimizde. sürücü ögretmeniminde sözleri aklima geldi.birol iyi bir soför tehlikeye mani olan sofördür.birol hatayi sen degil karsindakide yapabilir.benim görüsüm kaderin disinda trafik terörü yokdur. trafik terörünü insanlar yaratiyor veya yapiyor. benim önerim veya tavsiyem sudur. aracin teknik durumu yolun kalitesi trafik kurallarina uyulmamasi soförün önbilgisi meslek tecrübesi soförlük tecrübesi ve meslek soförlügü son olarak deniz tren dere cay nehir irmak tasimaciligini gelistirmek.ve hizmet paylasimini ilde ilcede kasabada ve köyde yaymakdir.saygilarim ile birol kayrancioglu