8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Emekli Astsubay intihar etti

Kastamonu'da emekli Deniz Astsubayı Recep Savaş(59) beylik tabancası ile intihar etti.

Olay sabah saatlerinde Recep Savaş'ın oğlu Kenan Savaş'ın babasının cansız bedenini Devlet Hastanesi üst tarafındaki ormanlık alanda bulmasıyla ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, 1992 yılında deniz astsubaylığından emekli olduktan sonra 1996 yılında eşinin memleketi olan Kastamonu'ya yerleşen Recep Savaş, girdiği bunalım sonucunda ormanlık arazide kendisini beylik tabancası ile vurarak intihar etti.


Recep Savaş'ın intihar etmeden bir gün önce evde eşiyle tartıştığı ve evden ''İntihar edeceğim'' diyerek ayrıldığı öğrenildi. Bunun üzerine emekli astsubayın eşi durumu hemen polise haber verdi. Polis kayıp olan Recep Savaş'ı bulmak için araştırma başlatırken eşi de İstanbul'da yaşayan oğlu Kenan Savaş'ı telefonla arayarak durumu bildirdi. Kastamonu'ya gelen Kenan Savaş babasını gidebileceği yerlerde aramaya başladı. Bu arada Devlet Hastanesi üstündeki ormanlık alana giden Kenan Savaş, burada babasının
cansız bedeniyle karşılaşınca olayı polis ekiplerine bildirdi.
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede emekli astsubayın göğsünden kendini vurarak intihar ettiği belirlendi.


Aslen İstanbullu olan ancak emekli olduktan sonra eşinin memleketi olan Kastamonu'ya yerleşen emekli astsubayın cesedi otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 17:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?