8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

'Orman İşçiliği Kursu' başladı

Kastamonu Taşköprü Orman İşletmesi Müdürlüğü'nce orman işçiliği eğitimi kursu düzenledi.

60 kişinin katıldığı eğitim kursu 10 gün sürecek ve eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.


Taşköprü Orman İşletmesi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen orman işçiliği eğitim kursunun açılışına Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, Kastamonu üniversitesi Ormancılık Fakültesi'nden yardımcı Doç.Dr. Sezgin Ayhan, Ömer Küçük, Sabri Ünal, Ahmet Sıvacıoğlu, Kerim Güney ve öğretmen Gökhan Türkdönmez, Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erdal Kaptan, İşletme Pazarlama Müdürü Adem Genç, Plan Proje Şube Müdürü Halim Bilgin ve Silvikültür Şube Müdürü Ruknettin Tekdemir katıldı.


10 gün sürecek eğitim programında kursiyerlere yangınla mücadele, ormancılık bilgisi, orman ürünleri tanıtımı, standardizasyon, sosyal güvenlik ve orman bakımı olmak üzere bir çok konuda eğitim verilecek. Eğitim programı kapsamında derslere Kastamonu üniversitesi Ormancılık fakültesinden yardımcı Doç. Dr. Sezgin Ayhan, Ömer Küçük, Sabri Ünal, Ahmet Sıvacıoğlu, Kerim Güney ve öğretmen Gökhan Türkdönmez katılacak.
Eğitimin son üç günü ise arazide uygulamalı olarak yapılacak ve 10 gün sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilecek

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 20:26:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?