8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Sıla Yurdu'nda mezuniyet gecesi

Sıla Erkek Öğrenci Yurdu'nun okullardan mezun olan öğrencileri için düzenlediği gece ilgiyle izlendi.

Kastamonu Sıla Erkek Öğrenci Yurdu, okullarından mezun olan öğrenciler için mezuniyet gecesi düzenledi. Yurtta yapılan mezuniyet gecesine, Karabük, Sinop ve il merkezinden gelen misafirler ve öğrenciler katıldı.

Yapılan konuşmalarla öğrenciler duygu ve düşüncelerini dile getirirken, okunan şiirler ve marşlar beğeniyle dinlendi. Hazırlanan sunumlarla yurdun sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verilirken gösteriler ve anlatılan fıkralar izleyenleri güldürdü.
Misafirler adına konuşan Türkiye Gazetesi Karabük Bölge Temsilcisi Hüseyin Çalışkan, "Ortaya konan bu güzellikleri görmek bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz. Bizler de gençlerin yetişmesi için elimizden gelen imkanları esirgemeyeceğiz" dedi.

Yurt Müdürü Enis Köklü ise, "Bu gecede gördük ki, geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ne yapsak azdır. Yurdumuzun hizmetlerine katkıda bulunan herkese ve bizleri yalnız bırakmayan siz misafirlerimize teşekkür ederiz. Mezunlarımızı tebrik eder, ömür boyu başarılar dileriz" diye konuştu.

Gecesinin sonunda, öğrenciler arasında tertip edilen 'Sıla Yurdu' konulu şiir ve logo

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 16:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?