8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Sobadan zehirlenen aile hastanelik oldu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 4 kişilik bir aile, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre, Taşköprü ilçe merkezine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde oturan Yunus (54) ve Sebahat Kiremütçü (53) çifti ile çocukları Satı (20) ve Ayşegül (8) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olayı, aileyi şans eseri telefonla arayan ve daha sonra eve gelen akrabaları fark etti.

Evden kimsenin ses vermemesi üzerine şüphelenerek kapıyı kıran akrabalar, Kiremütçü ailesini baygın vaziyette buldu. Zehirlenen 4 kişi, yakınları tarafından Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından baba Yunus ve anne Sebahat Kiremütçü, Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'ne, zihinsel engelli olduğu öğrenilen Satı ile kardeşi Ayşegül Kiremütçü ise Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Ayşegül Kiremütçü'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, diğer aile bireylerinin durumunun iyi olduğu kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 21:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?