8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Talihsiz genç evine döndü

Kastamonu'da geçirdiği trafik kazasında ağır şekilde yaralandıktan sonra helikopterle Ankara'ya gönderilen talihsiz genç evine döndü.

Hayata yeniden merhaba diyen genci, eşi kucağında 2 aylık bebeğiyle "Evine hoş geldin aşkım. Seni çok seviyorum" sözleriyle karşıladı.

11 Mart 2008 tarihinde Kastamonu Merkez Taşlık mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan ve helikopter ile Ankara İbni Sina Hastanesi'ne gönderilen Abdullah Sarıalioğlu 65 gün sonra evine döndü.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve bu süre zarfında sağ bacağı kesilen talihsiz genç, evine ambulansla getirildi. Ambulansın Kışla Caddesi üzerinde bulunan evin önüne gelmesiyle birlikte anne Safiye ve kardeşi Abdurrahman Sarıalioğlu ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Evlatlarının eve dönüşünü mutluluk gözyaşlarıyla kutlayan aile, evlerinin önünde kurban keserek Allah'a şükretti.

Kaza sonrası aldığı ciddi yaralar sonucu hafıza kaybı yaşayan ve konuşamayan Abdullah, ambulanstan çok dikkatli bir şekilde indirilip sedye ile evine çıkartıldı. Abdullah'ı, evin kapısında ise göz yaşları içindeki eşi Melek Sarıalioğlu ve kucağındaki hiç görmediği 2 aylık bebeği İkbal Nur karşıladı. Baba ile kızının kavuşması herkesin yüreğini dağlarken Abdullah kendisi için hazırlanan özel odaya
yerleştirildi.

Abdullah'ın 65 gün sonra evine dönmesine en çok sevinenlerin başından gelen eşi Melek Sarıalioğlu uzun süre konuşup alnını okşadığı eşinin gözlerini açmasını istedi. Gözyaşlarını bir türlü tutamayan Melek Sarıalioğlu, titreyen sesiyle eşine, "Evine hoş geldin aşkım. Bundan sonra sana ben bakacağım. Çabuk düzeleceksin değil mi bir tanem. Canımın içi seni çok özledim biliyor musun. Seni çok seviyorum bir tanem" dedi.

Bundan sonra tek ihtiyaçlarının dua olduğunu belirten Melek Sarıalioğlu herkesten dua etmelerini istedi.

BABA SALİM SARIALİOĞLU HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Evladının eve dönüşünü ağladığı için titreyen sesiyle anlatan baba Salim Sarıalioğlu, oğlunun tedavi aşamasında desteğini eksik etmeyen ve onun durumunu sürekli arayıp soran Kastamonu Valisi Nurullah Çakır'a, Milletvekillerine ve Kastamonululara teşekkür etti. Sarıalioğlu, "Oğlumun hastaneye cesedi girmişti. Ama bugün Allah'a bin kere şükürler olsun yanımızda" diye konuştu.

Konuşulanları duyarak gözlerini açabilen ancak konuşamayan Abdullah, boğazından ve midesinden açılan deliklerden verilen mama ile beslenecek. Tedavisi düzenli olarak yapılacak Abdullah'la özel bir hemşire ilgilenecek. Kaza sonrası hayata ikinci defa merhaba diyen Abdullah'ın gösterilen ilgi sayesinde ileride sağlığına tamamen kavuşacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 14:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İsmail Çetinkaya IP: 88.234.134.xxx Tarih : 17.05.2008 00:31:09

Allah kimseye böyle acı vermesin.Yaşayanlar bilir,Gerisi hikaye olur.Ateş düştüğü yeri ykıyo..