8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Taraftarımızdan özür diliyoruz

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Kastamonuspor'un teknik direktörü Avni Okumuş, Erzincanspor karşısında alınan 1-1'lik sonuç için hiç bir bahanenin arkasına saklanmayacaklarını ifade ederek, ''Özellikle ilk yarıda oynadığımız kötü futbol için taraftarımızdan özür diliyoruz'' dedi.

Teknik direktör Avni Okumuş, 1-1 eşitlikle sona eren Erzincanspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, özellikle ilk yarıda oynadıkları kötü futbol için herkesten özür dilediklerini belirterek, ''Bu sonuçla ilgili olarak hiç bir bahanemiz yok'' diye konuştu.

İlk yarıda çok kötü bir futbol oynadıklarını, ancak maçın ikinci yarısında galibiyete daha yakın olan taraf olduklarını ifade eden Okumuş, şöyle konuştu:

''Maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak değerlendirmek lazım. İlk yarı çok kötü bir futbol oynadık. Belki antrenmanda bile oynayamayacağımız kadar kötüydük. İkinci devre daha derli toplu oynadık. Mevsimin değişmesi, havanın ısınmasına, rakibimizin de ligde son çırpınışlarını veriyor olması eklenince böyle bir sonuç ortaya çıktı. Rakibimiz kontra atak futbolu tercih etti ve 1 puan çıkarttı. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Böyle bir futbol oynamaya hakkımız yok. Çok gol kaçırdık ama sonuç böyle olmamalıydı. Artık haftaya oynayacağımız Ünyespor maçına bakacağız'' diye konuştu.
 

aa
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 10:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?