8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Toplum gönüllülerinden örnek yardım

Kastamonu Üniversitesi'ndeki toplum gönüllüsü öğrenciler Kastamonu Esentepe İlköğretim Okulu'na diz üstü bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye etti.

Türkiye'de üniversite öğrencilerinin öncülüğünde kurulan Toplum Gönüllüleri'nin Kastamonu Üniversitesi'ndeki temsilcileri, sosyal yaşama değişik aktivite ve yardım kampanyaları ile destek vermeye devam ediyor. Kastamonu Üniversitesi'ndeki toplum gönüllüsü öğrencilerin Esentepe İlköğretim Okulu yararına düzenlediği konserde elde edilen gelirlerle alınan bir adet diz üstü bilgisayar ile projeksiyon cihazı, düzenlenen törenle okul yetkililerine teslim edildi.

Öğrenciler 'Eleştirmek için değil, değiştirmek için gönüllüyüz' sloganıyla yola çıktıklarını söylediler. Toplum Gönüllüsü öğrenciler okula almış oldukları projeksiyon cihazıyla yaptıkları ilk denemede, kendileriyle ilgili hazırlamış oldukları tanıtım filmini sundular. Toplum Gönüllüleri ayrıca Kastamonu Üniversitesi Rektörü Bahri Gökçebay'a gelen bir mektuptan yola çıkarak Elazığ'da bulunan bir ilköğretim okulu için kitap kampanyası başlatacaklarını belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 16:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?