8
Eylül
2024
Pazar
KASTAMONU

Yoksul çocuklar için halı saha

Kastamonu Gıda Bankası Yoksullara Hizmet Derneği, kentteki yoksul ailelerin çocuklarının faydalanabilmeleri amacıyla halı saha yaptırdı.

Kastamonu Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak'ın talimatıyla Çocuk Şube Müdürlüğünce başlatılan ''Kastamonu Çocukları projesi'' dahilindeki çalışmalara katkı sağlaması amacıyla yaptırılan halı sahadan, Kastamonulu futbol severler de faydalanabilecek.

Halı sahadan elde edilecek gelir ise yine dernek çalışmaları kapsamında yoksul çocukların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kullanılacak.

Projeyle ilgili AA muhabirine açıklama yapan Kastamonu Gıda Bankası Yoksullara Hizmet Derneği Müdürü Ahmet Özdemir, projenin her geçen gün biraz daha büyütüleceğini belirterek, bölgede tam kapasiteli bir spor ve eğitim kompleksi kurulacağını söyledi.

Halı saha dışında bölgede bir de tenis kortu yaptırmak için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Ahmet Özdemir, projenin tam anlamıyla bittiği günden itibaren yoksul çocukların hem sosyal hem de sportif anlamda yeterli derecede eğitileceğini kaydetti.

Halı sahanın, Ramazan Bayramı sonrasında hizmete açılacağı bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 14:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?