8
Eylül
2024
Pazar
SAMSUN

Eski gaspçının katil zanlıları yakalandı

Samsun’da yol kenarında ensesine tek kurşun sıkılarak öldürülmüş olarak cesedi bulunan Veysel Keskin’in katıl zanlısı ile olay sırasında yanında bulunan 3 kişi tutuklandı.

Olay, Kalkanca Mahallesi’nde 5 gün önce meydana geldi. Veysel Keskin ’in (29) cesedi, Şabandayı Deresi mevkiinde yol kenarında sabah saat 06.30 sularında vatandaşlar tarafından bulundu.

 Veysel Keskin’in katil zanlısı olan Ayhan Karademir (32) ve olay sırasında yanında oldukları iddia edilen arkadaşları Recep Büyükdağ (29), Erhan Işık (24) ve Birol Kahrıman (23) Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim oldu.

Polise verdiği ifadede suçunu itiraf eden Ayhan Karademir, otomobil içinde birlikte bira içtiği Veysel Keskin’i, eşine kötü söz sarf ettiği için öldürdüğünü söyledi. Polisteki sorgulanması tamamlanan 4 kişi, Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren katil zanlısı Ayhan Aydemir ve olay sırasında yanında bulundukları iddia edilen arkadaşları Recep Büyükdağ, Erhan Işık ve Birol Kahrıman, tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 14:41:47
Güncelleme :25 Mart 2005 Cuma 14:20:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?