8
Eylül
2024
Pazar
SAMSUN

Sakoğlu'na tebrik yağmuru

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (STSO) yapılan seçimlerinin ardından yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Adnan Sakoğlu’na, tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adnan Sakoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeniden seçilmesinden dolayı kutladı.

Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, tekrar başkanlığa seçilen Sakoğlu’na görevinde başarılar dilerken, Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 160. yılı dolayısıyla bir saat hediye etti. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise ziyaretinde Sakoğlu’na başarı temennisinde bulundu ve Canik Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında Samsun’un kalkınması yönünde üzerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım da, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın AB konusunda yaptıkları çalışmaları takip ettiklerini ve bilgi birikimlerinden yararlanmak istediklerini ifade etti.

Sakoğlu ise seçimler sonrası Samsun Valisi Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, diğer belediye başkanları, çevre oda ve borsa başkanları, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile üyelerinin ziyaretlerinden ve başarı diklerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, yeni dönemde de önceki dönemlerde olduğu gibi özellikle yerel yönetimlerle iletişime büyük önem vereceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 17:19:50
Güncelleme :31 Mart 2005 Perşembe 17:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?