8
Eylül
2024
Pazar
SAMSUN

Seçimlerin galibi Özer

Samsun Ticaret Borsası’nda yapılan ve "rövanş" niteliği taşıyan seçimin galibi, mevcut başkan Yusuf Özer oldu.

Ticaret Borsası üyeleri, yeni başkanlarını belirlemek üzere bugün sandık başına gitti. Seçimde mevcut Başkan Yusuf Özer ile 1992-97 yılları arasında Ticaret Borsası’nın bakanlığını yapan Recep Sipahi yarıştı. 1999 yılında yapılan seçimlerde Yusuf Özer ve Recep Sipahi yine aday olmuş, seçim Özer’in galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Polisin olağanüstü güvenlik önlemi aldığı seçime 443 üyeden 413’ü katılarak oy kullandı. Seçim sonucunda 264 üyenin oyunu alan Yusuf Özer tekrar Başkan olurken, Recep Sipahi 176 oyda kaldı.

Yusuf Özer’in listesindeki meclis üyeleri şunlar:

"Özer Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Karadeniz İtimat Kollektif Şirketi, Takış Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Karakoç Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Seyhan Oğulları Zahirecilik Ticaret ve Kollektif Şirketi, Çeltik Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limted Şirketi, Tunçoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeybek İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Özlem Ertekin Akçay Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Marmara Gıda Maddeleri Toptan Satış Yeri Seçmen Turan Yakup Gavuzoğlu Erkut Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Günaydın Ticaret Kollektif Şirketi"

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2005 Cumartesi 20:50:02
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 20:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?