16
Eylül
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yıldırım harekatı

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, önümüzdeki sene takımı Şaban Yıldırım’a emanet etmek istediklerini söyledi.

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, ligin stresini Adapazarı’nda basketbol oynayarak atmaya çalıştı. Başkan Uyanık, Adapazarı Lütfü Yaman Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Olgunlar Basketbol Turnuvasında forma giydi. Uyanık, sahada kaldığı süre içerisinde attığı basket ve yaptığı asistlerle büyük dikkat çekti.

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ayrılmasından sonra Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ile ilgilendiklerini belirterek, "Adapazarı’nda dostlarım var. Adapazarı’na daha farklı bir konumda gelmek isterdim. Benim için buruk bir ziyaret. Şaban Yıldırım ile görüşmeye geldim. Kendisi ile bir öngörüşme yaptık. Önümüzdeki sene takımı Şaban Yıldırım’a emanet etmek istiyoruz. Düşünmek için süre istedi. Kendisi haysiyetli, onurlu, çalışkan bir hoca. Düzgün ve dürüst bir adam, şovdan uzak. Umarım iki taraf için de hayırlısı olur" diye konuştu.

Teknik direktör sorununu çözdükten sonra yeni sezon ile ilgili stratejilerini belirleyeceklerini söyleyen Uyanık, Diyarbakırspor karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamaların artık kapatılması gerektiğini söyledi. Başkan Uyanık, "O konu çok konuşuldu artık. Sakaryaspor ve Diyarbakırspor ile ilgili gerekenleri söyledik. Hergün aynı şeyleri konuşmayacağım" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 11:20:57
Güncelleme :22 Haziran 2005 Çarşamba 17:20:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?