8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Veresiye alışveriş kanlı bitti!

Samsun'da bir marketten veresiye alışveriş yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklar ve silahlar çekildi. Olayda 2 kardeş yaralanarak hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, Bahçeli Evler Mahallesi 100. Yıl Bulvarı Doğum ve Çocuk Hastanesi karşısı Ekonomi Market önünde akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Ümit S.(25) ve kardeşi Murat S.(24), Ekonomik Market'e giderek buradan içki aldı. Ancak, alışveriş yapan kardeşlerin paralarının bir kısmı çıkışmadı. Kalan paranın veresiye olarak yazılmasını istedikleri öne sürülen kardeşler ile market sahipleri Eren E.(24), İslam E.(23) ve Ufuk E.(22) adlı kardeşlerin arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçakla ve silahlar çekildi. Bu sırada silahlı saldırıya uğrayan Ümit S. ve Murat S.(24) kanlar içinde kalarak yaralandı. Olay yerinden tesadüfen geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Gültekin Temel kavgaya müdahale ederek daha fazla büyümeden önledi.

Market sahibi 3 kardeş suçta kullandıkları iddia edilen 1 adet tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı kardeşler ise olay yerinde kanlar içinde ambulans bekledi. Yaralı Murat S, ambulans beklerken annesini cep telefonuyla arayarak, "Anne biz vurulduk" diye haber verdi. Yaralı genç ambulansı beklerken, "Öldükten sonra mı gelecek?" diye de tepki gösterdi. Gözaltına alınan market sahibi kardeşler ise, yaralıların işyerlerine gelerek silah çekip olay çıkarttıklarını ileri sürdü.

Yaralılar Samsun Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olay yerinde 3 adet bıçak ve 1 adet tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili yaralı kardeşlerin yanlarında bulunan arkadaşları da gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 13:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?