8
Eylül
2024
Pazar
BALIKESİR

Balıkesir Üniversitesi'nde bahar şenlikleri

Balıkesir Üniversitesi'nin (BAÜ) geleneksel bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
06 Mayıs'ta Haluk Levent konseriyle başlayan şenlikler, Necatibey Eğitim Fakültesi (NEF) bahçesindeki etkinliklerle devam etti. Coca Cola TIR'ının kurduğu şov standlarında bir birinden ilginç oyunları deneyen öğrenciler bol bol eğlendi. Canlı langırt reyonunda maketlerin yerine kendileri geçen öğrenciler, gerçek futbol topuyla langırt sahasında maç yaptı.
Havalı kaykay reyonunda ise kumandayla yönetilen kaykay üzerine 20-30 saniye durmayı başaranlara Coca Cola tişörtü hediye edilirken, çok sayıda öğrenci düşmekten kurtulamadı. Bu arada, şut reyonunda topun başına geçen bayan öğrenciler, isabetli atışlarıyla erkeklere taş çıkartarak, hediye tişörtlerin sahibi oldu.
Akşamdan sonra da konser ve dans gösterileriyle devam eden bahar şenliği 21 Mayıs 2004 tarihinde sona erecek.
BALIKESİR - İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2004 Pazartesi 18:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümran yalcın IP: 85.98.96.xxx Tarih : 23.03.2007 14:48:13
balıkesır üniversitesinde ögrencıyım,bu sene ilk senem,,ama gecen seneki bahar şenliklerıni inceledım.ortaya cok guzel bir tablo cıkmış tam bir üniversıte havası yaratılmış yanı ,benım dılegım inşallah bu sene de aynı coşku yaşanır ve biz üniversite genclıgı yogun derslerden sonra eglenme fırsatı yakalarız..bunu üniversıtemizin yapacagından şüphem yok,,saygılarımla..