8
Eylül
2024
Pazar
BALIKESİR

Belediye Başkanı'ndan çocuklara şefkat

Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, İl Özel İdare Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Balıkesir Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret ederek bu kurumlardaki çocuk ve gençlerle görüşüp isteklerini dinledi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Duman da hazır bulunduğu ziyaretlerde Belediye Başkanı Sabri Uğur’u okullar hakkında bilgilendirdi. İl Özel İdare Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürü Beyhan Yaşar ve öğretmenler ile görüşen Başkan Uğur, "Bu çocuklar hepimizin çocukları. Biz onlara sadece devletimizin kucak açmasını beklemeyip, gücümüz yettiğince onların ihtiyacı olan sevgi, şefkat ve yardımı daima göstermeliyiz. Sadece bu mübarek ayda değil, yılın her zamanında onları sevip, okşamak ve bağrımıza basmak için ziyaret etmeliyiz. Ben burada, bu çocuklarımız için tüm emeği geçenleri kutluyorum. Allah emeği geçen herkese kolaylıklar versin. Üzerinize düşen ne gerekiyorsa, elinizden geldiği şekilde yaptığınıza eminim. Belediye Başkanı olarak ne ihtiyacınız varsa çözümlemeye hazırım" dedi.

Okul Müdürleriyle görüşmesinin ardından öğrencilerle tek tek sohbet ederek, çocukların gönüllerini alan Belediye Başkanı Sabri Uğur’un zaman zaman duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

BALIKESİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 10:41:42
Güncelleme :10 Kasım 2004 Çarşamba 11:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?