29
Haziran
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

AKP Hendek'te temayül yoklaması

AK Parti Hendek İl Genel Meclis adaylarını belirlemek için temayül yoklaması yapıldı.

Hendek Belediyesi Rasim Paşa Kültür Merkezi'nde yapılan temayül yoklamasına İlçe Başkanı Şenay Sakal, aday adayları, kurucu üyeler, kadın kolları, gençlik kolları ve üyeler katıldı.

İlçe Başkanı Şenay Sakal, Hendek ilçesine yaptıkları hizmetleri anlatarak, "Ülkemiz seçim startına girmiştir. 29 Mart'ta sandığa gideceğiz. Sonucun iyiliği ve güzelliğine göre çalışmak için halkımızın huzuruna çıkacağız. Önemli olan hizmet ettiğimiz insanların bizleri nasıl gördüğüdür. Hendek belediyesinin yaptığı çalışmalar ortadadır. Küçük bir ilçeden büyük bir ilçeye dönüştük. Hedefinin büyük bir bölümünü başarmış olan güzel bir ilçede yaşıyoruz. Başbakanımızın dediği gibi hepimizin kusur ve eksiği olabilir, yerelde Hendek ve Çamlıca belediyesi olarak, il genelde ise dört asil dört yedek aday belirleyeceğimiz temayülün hepimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Aday adaylarının kendilerini tanıtan kısa konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. İl genel meclis üyeliği adaylığını belirleyecek olan temayül yoklamasında toplam 470 oy kullanıldı. Konuşmaların sonunda geçtiğimiz dönemde İl genel meclis üyesi olan Osman Ayar, kendisine bu güne kadar verilen desteklerden dolayı herkese teşekkür ettiğini belirterek,Aday adaylarına başarılar diledi.

AK Parti Hendek ilçesinde 9 il genel meclis aday adayları ise şu isimlerden oluşuyor; Abidin Kılıç, Adem Öz, Alaattin Paşa Kaba, Dursun Emin Kula, Hamdi Yılmaz, Kamil Çan , Mahmut Nedim Alkan, Şerif Solak, Yusuf Başer. Temayül yoklamasının sonuçlarının ileriki günlerde açıklanacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 16:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?