29
Haziran
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

Eşi kurtuldu kendi öldü

Hendek ilçesinde, traktörden düşen eşini kurtarmak isteyen bir şahıs hayatından oldu. Olay Hendek ilçesi Yeniköy yolunda meydana geldi. Hayrettin Bıçak (44), eşi Hatice ve kızı Özlem ile birlikte tarladan hayvanlar için traktöre ot yükledi.

Yüklenen otların üzerine Hatice ve kızı Özlem otururken, Hayrettin Bıçak ise direksiyona geçerek eve gitmek üzere hareket etti. Traktör bir süre ilerledikten sonra otların üzerinde bulunan Hatice Bıçak yere düştü. Yere düşen eşinin bağırmasıyla duran Hayrettin Bıçak el firenini çekmeden düşen eşine müdahale etmek üzere traktörü durdurdu. Kısa süre duran traktör sürücünün aşağı inmesiyle yeniden hareket etti. Hareket eden traktörün römorkunun üzerinden geçmesiyle ağır yaralanan Hayrettin Bıçak, ambulansla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayda hafif yaralanan Hatice ve Özlem Bıçak tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Otopsi işlemlerinin ardından Bıçak'ın cenazesi, 62 Evler Mahallesine götürüldü. Bıçak, Hendek Ekrem Güler Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Cenaze törenine Hendek Kaymakamı Harun Kaya, ASKF Başkanı Hüseyin Kama, CHP İl Başkanı Vahit Serbes, sağlık personeli ve vatandaşlar katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 17:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?