29
Haziran
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

İtalyan iş adamlarından İnci'ye ziyaret

Hendek'te yatırım yapacak olan İtalyan Ve.Co.Fin. Srl firması Genel Müdürü Alvaro Spizzica, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret etti.

Ve.Co.Fin. Srl firması Genel Müdürü Alvaro Spizzica, ilçede yapacakları yardımlar nedeniyle Hendek'e geldi. Spizzica, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret etti.

Spizzica, fabrikanın yapımının tamamlanmak üzere olduğunu ve yakında faaliyete geçeceklerini belirterek, " Hendek'te yatırım yapmaktan çok mutluyuz. Burası ulaşım yönünden de oldukça cazip bir bölge. Hendek fındık yönünden çok zengin bir bölge, Hendek'in fındıklarını depomuzda uzun süre bozulmadan muhafaza edeceğiz. Burada yatırım yaparken Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Bey'le olan görüşmelerimizde kendileri bizlere her türlü kolaylığı sağlamışlardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz " Diyerek fabrikanın son durumu hakkında Başkan İnci'ye bilgi verdi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan İnci, Hendek'in dünyaya açıldığını belirterek, "İlçemizde kendi alanlarında söz sahibi olan büyük firmalar yatırım yapıp faaliyete geçmişlerdir. Yerli firmaların dışında yabancı yatırımcılarında ilçemizde fabrika kurmaları Hendek'i cazibe merkezi haline getirmiştir. Fabrikaların faaliyete geçmeleri ilçemiz ekonomisine katkıda bulunduğu gibi işsizliği de çözmüştür. İtalyan fındık fabrikasının kurulmasıyla da Hendek´in fındıkları tüm dünyaya pazarlanacaktır. Yapılacak olan yatırımla Türkiye´de bir ilke daha imza atılmıştır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 23:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?