29
Haziran
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

Toçoğlu'ndan asfalt takibi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU HENDEK'TE

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek ilçesinde asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Köydes projesi kapsamında 2006 yılında Hendek Kaymakamlığı ile yaptığı protokol gereği Hendek'in köylerinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Asfaltlama çalışmaları tamamlanan Gündoğan ve İkramiye köyleri ile çalışmanın devam ettiği Sarıyer köyünde incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, bu sezon Hendek'te toplam 19 kilometre yolun asfaltlanacağını söyledi. Daha önce Hendek'in; Göksu, Bıçkıatik, Süleymaniye, Harmantepe, Hüseyinşeyh, Hacıkışla, Akçayır, Karaçökek, Aktefek, Hicriye, Muradiye, Kazımiye, Yeşilköy, Kalayık, Paşaköy, Yağbasan ve Karaman köylerinin asfaltlandığını söyleyen Başkan Toçoğlu, bu sezonda asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Başkan Toçoğlu, “Bu sezon Hendek'te yaklaşık 19 kilometre köy yolu asfaltlayacağız. Şuanda Gündoğan ve İkramiye köylerinin yolları asfaltlandı. Ekiplerimiz Sarıyer'de çalışıyorlar. Kısa süre sonra, Türbe, Martinler, Süleymaniye, Kızanlık, Pınarlı, Büyük İhsaniye, Nuriye, Sofular, Akarca, Sukenarı, Yeniköy ve Tuzak köyleri de sıcak asfalta kavuşacak. Köy yollarımızın tozdan topraktan kurtulması çok güzel bir durum. Bunun kıymetini köyde yaşayan vatandaşlarımız çok iyi biliyorlar” dedi. Başkan Toçoğlu, çalışmaların tamamlandığında Hendek'te toplam 82 kilometre köy yolunun asfaltlanmış olacağını sözlerine ekledi.

Gittiği köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, burada yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi. Birlik beraberlik vurgusu yapan Zeki Toçoğlu şunları söyledi; “Bizim şehrimiz için büyük hayallerimiz var. Aramızdaki iyi niyeti, aramızdaki samimiyeti muhafaza edersek yani bir ve beraber olursak yapılamayacak hiçbir şey yoktur. Önemli olan şehrimiz için ortak hedeflerde bir araya gelebilmek. Kısır çekişmelerle, siyasi kaygılarla, popülizmle hiçbir yere varılamaz. Halkımız bizden hizmet bekliyor.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU HENDEK'TE
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU HENDEK'TE
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU HENDEK'TE
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU HENDEK'TE
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 17:46:04
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 23:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?