16
Eylül
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

Eski Otogar'a yeni temel

Tekirdağ Belediyesi, yıllardan beri el atılmayan mevcut otogarı yenileme ve düzenleme çalışmalarına başladı.

Mevcut otogar alanı içerisinde yapılacak olan 19 peronun temeli atıldı. Törende konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, modern itfaiye binasından sonra yeni otogarın da temelini attıklarını belirterek, "Tekirdağ’ı bir şehir görünümüne kavuşturmak için gece gündüz vargücümüzle çalışıyoruz. Modern itfaiye binamızdan sonra otogarımızın da temelini attık. Temel atma törenlerimiz devam edecek. Tekirdağ’ı hayallerine kavuşturacağız. Bize her konuda destek olan halkımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Ahmet Özyurt da, otogarın bir şehrin aynası olduğunu dile getirerek, "Şehre gelen bir kişi ilk olarak otogarı görür. Bu nedenle otogarlar şehirlerin aynasıdır. Bugün burada belediyemizin çalışkanlığına bir kez daha tanık oluyoruz. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde Tekirdağ hak ettiği yere gelecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından butona basılarak yeni peronların temeli atıldı. 30 metrekarelik 19 adet perondan oluşacak ve yaklaşık 215 milyar liraya mal olacak mevcut otogarı yenileme ve düzenleme çalışmalarının Haziran ayının ortalarında bitirilerek hizmete açılması planlanıyor. Temel atma törenine, Vali Ahmet Özyurt ve Belediye Başkanı Ahmet Aygün’ün yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Şık, daire müdürleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 15:09:46
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 14:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?