8
Eylül
2024
Pazar
GÜNCEL

Açık hava spor alanı açıldı

Tekirdağ Belediyesi tarafından sahildeki Barış ve Özgürlük Parkı içinde oluşturulan açık hava spor alanı, Belediye Başkanı Ahmet Aygün'ün de katılımıyla resmen açıldı.

Açık hava spor alanına eşofmanlarıyla gelen Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, sahildeki parkı biraz daha detaylandırmak ve halkı spor yapmaya teşvik etmek amacıyla böyle bir açık hava tesisi kurduklarını belirterek, "Türkiye'de pek fazla olmayan bir oluşum. Biz Tekirdağlı vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam için ücretsiz spor yapmalarına katkı sağlamak amacıyla böyle bir açık havaalanı oluşturduk. Halkımız da beğeniyle karşıladı. Hedefimiz Tekirdağ'da açık hava spor alanlarının sayısını artırmak" dedi.

40 tane jimnastik ve fitness aleti bulunan Tekirdağ Belediyesi Açık Hava Spor alanına büyük ilgi gösteren ve deniz kıyısında, temiz havada bol bol spor yapma imkanı bulan vatandaşlar da, belediyeye teşekkür ederek, "Çok güzel bir alan çok memnun olduk, her sabah buraya gelip spor yapıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan belediyemize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Alanda, jimnastik ve fitness aletleriyle spor yapan yaşlı vatandaşlarla birlikte bayanların da yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 15:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?