16
Eylül
2024
Pazertesi
İNSAN KAYNAKLARI

Belediyenin 130 işçisine kadro

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş'ın artık bir üst sınıf belediyeler arasına girdiğini söyledi.

Kahramanmaraş Belediyesi'nde uzun yıllardır geçici işçi statüsünde çalışan 130 kişi, Necip Fazıl Kısakürük Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle kadro aldı. Törende işçilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, "İlk baştan bu yana söylediğimiz birşey var. O da sizlerin mutluluğu, huzuru bizim mutluluğumuzdur. Belediye olarak maddi olarak çok zor anlarımız oldu. Ama söylediğim bir şey vardı. Piyasanın parasını vermeyin, ama önce işçinin, memurun maaşını mutlaka verin. Bu mantık içerisinde bugünlere geldik" dedi.

Hep birlikte çalıştıklarını ve işçilerin kendilerinin eli ayağı olduğunu söyleyen Poyraz, çalışanların kendilerine destek olmaları halinde şehrin bulunduğu noktadan daha ileriye gideceğini ifade etti. Kahramanmaraş'ın artık eski Kahramanmaraş olmayacağını kaydeden Poyraz, kentin artık bir üst sınıf belediyeler arasına girdiğini vurguladı.
Konuşmaların ardından Başkan Poyraz, kadro alan 130 işçi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 12:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?