8
Eylül
2024
Pazar
KARS

Başkandan hediye yağmuru

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 8 bin ilköğretim öğrencisine hediye dağıttı.

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, ilköğretim okullarını tek tek dolaşarak hediyeleri çocuklara dağıttı.

Birçok çocuğun ailelerinin fakir olması nedeniyle bu tür hediyeler alamadığını belirten Alibeyoğlu, 19 Mayıs Gençlik Haftası’nda da lise öğrencilerine hediyeler vereceklerini söyledi.

Alibeyoğlu, çocuklara hediyelerini vermeden önce ülkelerini ve Kars’ı sevmelerini, ağaçları korumalarını, derslerinde başarılı olmalarını ve öğretmenlerinin sözünden çıkmamalarını istedi. Oyuncak arabalarını ve bebeklerini alan öğrenciler, Alibeyoğlu’na teşekkürlerini öperek gösterirken, başkanı alkışlarla uğurladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 16:25:46
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 14:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kerem ülker IP: 81.215.62.xxx Tarih : 9.05.2005 22:16:08
sayın başkan,lütfen yeter artık.trübünlere oynamayı,şov yapmayı bırakında görevinizi yapın.şehir caddelerinde bir metre sağlam yer kalmadı.geçen yıl yaptığınız yamalarda bozuldu.sular içeni hasta ediyor.çarpık yapılaşma şehri köye çevirdi.hertaraf pislik içinde.siz hala büyükelçiler.aşıklar ve oyunçaklarla vakit geçiriyorsunuz.siz bu işlerle meşgulken belediye içinde korumanızın yaptığı uygunsuz iş kars ve karslıya yakışmıyor.bumudur doğunun uygar kenti.satacak belediye mülküde kalmadı.verecek boş vaatte.hata siz de değil,bizde...