8
Eylül
2024
Pazar
KARS

Bu da göl voleybolu

Maddi imkanları iyi olmadığı için tatile çıkamayan köylü çocuklar, çaylarda yüzerek serinlemeyi tercih ederken, bir yandan da su içinde voleybol oynayarak günlerini geçiriyor. Selim İlçesi'ne bağlı Çıplaklı Köyü'nde çocuklar, hem eğleniyor hem yüzüyor hem de spor yapıyor.

Tatil kentlerindeki çocukların denizlerde ve havuzlarda geçirdikleri günleri ve yaptıkları sporları televizyonlardan izleyen çocuklar, kendi köylerindeki imkanları kullanarak vakitlerini değerlendiriyor. Köyün bitişinden geçen çaya karşıdan karşıya tahta uzatan çocuklar, iki gruba ayrılarak voleybol oynamaya çılışıyor.

Oldukça eğlendikleri gözlenen çocuklar, bir yandan da tahta altından yüzerek rakip oyuncuların yanına geçiyor. Çimlerin su nedeniyle gevşemesiyle zaman zaman düşen tahta çocuklara zor anlar yaşatsa da eğlence devam ediyor.

Çocuklar, televizyondan izledikleri tatildeki çocuklara özendiklerini, fakat onlar gibi deniz ve havuza sahip olmadıklarını belirterek, tatile gidemedikleri için yaz günlerini bu şekilde tatilini değerlendirdiklerini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 15:15:13
Güncelleme :22 Temmuz 2005 Cuma 16:30:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?