8
Eylül
2024
Pazar
KARS

Fenerliler eve kapandı sokaklar cimbomlulara kaldı

Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçeyi 5-1 mağlup eden Galatasaray, Kars’ta taraftarlarını sokağa döktü. Maç esnasında boşalan caddeler, maçın bitiş düdüğü ile sarı-kırmızılı takımın taraftarlarıyla dolup taştı.

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi ezici bir skorla mağlup etmesi, tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da sevinçle karşılandı. Kars’ın en işlek caddeleri olan Faikbey ve Atatürk caddelerinde maç esnasında tek bir kişiye bile rastlanmazken, kaldırım üzerine kurdukları televizyondan maç izleyen Galatasaraylı taraftarlar, yanlarına gelen Fenerbahçeli bir taraftarla şakalaşmadan da duramadı.

Bir yandan çaylarını yudumlayan, bir yandan da çekirdek çıtlatan keyifli Galatasaraylılar, cadde ve sokakların kendilerine kaldığını, Fenerbahçeliler’in ise evlerine kapandığını söyledi. Fenerbahçeli bir taraftar ise, skorun kendi açılarından kötü olduğunu fakat iyi oynamalarına rağmen şanssız olduklarını ifade etti.

Maçın tamamlanmasından sonra ise o sessiz caddeler ve kaldırımlar Galatasaraylı taraftarların sevinç gösterileriyle dolup taştı. Araç konvoyları ise saatlerce kent merkezinde korna çalıp tur attı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda herhangi bir olay yaşanmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 11:57:38
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 12:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?