8
Eylül
2024
Pazar
GÜNCEL

ADD, gazeteye yapılan silahlı saldırıyı kınadı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kars Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, geçtiğimiz gece Çağdaş Kars Haber Gazetesi'ne yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

ADD Kars Şubesi'nden yapılan açıklamada, "Yayınlandığı günden itibaren laik-demokratik çizgisinden asla taviz vermeyen Çağdaş Kars Haber Gazetesi'ne yönelik yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor ve diyoruz ki Atatürkçülük yaşadığı sürece Çağdaş Kars Haber gibi özgün basın asla ve asla susmayacak ve susturulamayacaktır" denildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu görüşlere yer verildi: "Çağdaş düşüncenin çağdaş sesi Çağdaş Kars Haber Gazetesi'ne yapılan bu hain ve hunharca saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıyı bilmelidirler ki, çağdaş düşüncenin çağdaş savunucusu Çağdaş Kars Haber, bu saldırıdan yılmayacak ve çağdaş Türkiye ufku ve özlemiyle yoluna devam edecektir. Çağdaş basını susturmaya kimsenin gücü yetmeyecektir".

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 14:59:57
Güncelleme :3 Aralık 2005 Cumartesi 15:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neriman özdemir IP: 85.96.85.xxx Tarih : 4.12.2005 00:45:06
izmitte yaşayan bir kars lı olarak çağdaş kars haber gazetesine yapılan saldırıyı kınıyorum bu gibi saldırıların gazete çalışanlarını yıldırmamasını diliyorum çydd izmit şubesi üyelerinden neriman özdemir