8
Eylül
2024
Pazar
YAŞAM

Başkandan ev sözü

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde özürlü iki çocuğuyla yıkık bir evde yaşayan yaşlı kadına, AK Parti Kars İl Başkanı ev sözü verdi. Okul inşaatı ve yol yapım çalışmalarını görmek için Kağızman'ın Paslı köyüne giden AK Parti Kars İl Başkanı Remzi Aras, yanına yaklaşan bir kadının isteğine olumlu cevap verdi.

Aslıhan Aydın (70), tanımadığı, fakat televizyon kameralarının da bulunduğu için yetkili biri olarak değerlendirdiği AK Parti İl Başkanı Remzi Aras'a zihinsel özürlü çocukları İbrahim Aydın (20) ve Asya Aydın (22) ile birlikte yıkılma tehlikesi bulunan harabe bir evde yaşadıklarını ve çok zor durumda olduklarını söyledi.

Yıkılması an meselesi olan ve açılan deliklere soğuktan korunmak için bez parçalarının konulduğu evde hiçbir olumlu yanının olmaması Aras'ı harekete geçirdi. Aslıhan Nine'nin yakarışları karşısında iki odalı bir ev sözü veren ve bu evin en yakın zamanda tamamlanacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Remzi Aras, aileye gıda ve maddi yardımla birlikte özürlü çocukların sağlık problemleriyle de yakından ilgileneceğini belirtti.

Gazetecilerin, "Kim bu, Tanıyor musun?" sorusu üzerine, yardım sözünü alan ve gözleri umutla parlayan Aslın Nine, Remzi Aras'ı bu sorunun ardından tanıdığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 16:55:47
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 14:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?