8
Eylül
2024
Pazar
YAŞAM

Kars Belediyesi minikleri sevindirdi

Kars Belediyesi'nin çocuklar için yaptığı kampanyalardan biri olan uçurtma dağıtımında, sünnet olan bir çocuk düğünü bırakıp uçurtma almaya geldi.

İki yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramlarında bebek ve oyuncak araba, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramlarında da top dağıtan Kars Belediyesi, şimdi de mahallelerde uçurtma dağıtmaya başladı. Çocukların, kış mevsimine giriş günlerinde yazdan kalan son günlerini uçurtma uçurarak geçirmelerinin amaçlandığını söyleyen Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, her mahalleye gidişinde sıraya girmiş olan çocukların tezahuratları ve alkışlarıyla karşılandı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Alibeyoğlu, kendi eliyle dağıttığı uçurmaları vermeden çocuklardan derslerine çalışmalarını başarılı olmalarını istedi. 2 bin adet uçurtmanın dağıtımına Atatürk Mahallesi'nden başlandı. Kars'ın bütün mahallelerindeki çocuk parklarında yapılan dağıtımda bazı büyüklerin de uçurtma aldıkları görülürken, en ilginç görüntü ise sünnet olan bir çocuğun düğünü barıkap dağıtımın yapıldığı çocuk parkına gelmesiyle oldu. Ferhat Kahraman (11) isimli sünnet çocuğuna ise Belediye Başkanı Alibeyoğlu sünnet hediyesi olarak bir de altın taktı.

Başkan Alibeyoğlu, uçurtma dağıtımının da her yıl yapılacağını müjdelerken, belediye görevlileri diğer mahallelerde uçurtma dağıtımına devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 20:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Aydın IP: 85.96.234.xxx Tarih : 19.09.2005 01:58:23
Önceki yorumlarımda yazdığım gibi belediye başkanı aslı görevlerinin dışında show gösterileriyle uğraşıyor. Nedense organizatörlüğü elden bırakamıyor. İnsanları nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor(!) Bu paralar kimin? Neden tutrsızca harcanıyor? Be bu memlekette yaşıyorum. Tozunu yutuyorum, çamurundan geçemiyorum. Evimde sular akmıyor (sular hiç kesilmeyecekti) Sayın Bşkan top, uçurtma vb.. şeylerle ...dağıtıyor. Nereye kadar sayın başkan?????