8
Eylül
2024
Pazar
YAŞAM

Telefon kabloları yer altına alındı

Kars Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında kablolar yer altına alındı.

Hummalı bir çalışma içine giren Telekom Müdürlüğü kentin her yerinde uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyor. Kent merkezinde bulunan ve binaların önünden geçen eski kabloların çirkin görüntü oluşturmasına da mani olan Türk Telekom, bu uygulamayla hem kabloları yeniliyor hem de düzenli bir şekilde ankastrelere alıyor.

Yakın bir zamanda bütün bu çirkinliklerin önüne geçileceğinin müjdesini veren Türk Telekom yetkilileri, çağdaş bir kent olma yolunda ilerleyen Kars'ın her alanda kendini yenilemesi gerektiği imajından yola çıktıklarını ve Telekom olarak da kendi üzerlerine düşen konularda ellerinden gelenin en iyisini yapmayı arzu ettiklerini söyledi.

Yetkililer, çalışmalar kapsamında toplanan eski kabloların depoya alınacağı ve hem katile açısından hem de sağlamlık açısından yeniden döşenen kabloların göze hitap edeceğini ifade etti. Türk Telekom yetkilileri, ayrıca kışın tipi ve kar, yazın da rüzgar sebebiyle havai hatlardaki tellerde sürekli olarak arızaların oluştuğunu yeni çalışmayla bu problemin de ortadan kalkacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 13:09:37
Güncelleme :21 Eylül 2005 Çarşamba 13:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?