1
Haziran
2024
Cumartesi
DENİZLİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu

Tarihçesi

Yüksekokulumuz ve 11/06/2004 tarih ve 25489 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak 2004/7337 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş olup, 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılı başında faaliyete geçmiştir.

Misyonu:

Yüksekokulumuzun Yüksek Lisans ve Lisans Yabancı Dil Hazırlık programına kayıtlı olan ve üniversitemizin çeşitli yüksekokul ve fakültelerinde ortak zorunlu yabancı dil dersi alan öğrencilerimize yüksek standartlarda yabancı dil eğitimi sağlamak, öğrencilerimizi akademik ve iş yaşamlarında ihtiyaç duyacakları yabancı dil bilgi ve becerileriyle donatmak, öğrencilerimize ihtiyaç duydukları bilgiye nasıl ulaşabilecekleri konusunda rehberlik ederek onların tüm yaşam boyu sürecek öğrenme sürecine katkıda bulunmak ve öğrencilerin Atatürkçü, bilimsel düşünen, yaratıcı, ülke sorunlarına duyarlı, üretken bireyler olarak yetişmesine yardımcı olmaktır.

Vizyonu:

Kendi binası içersinde modern fiziki yapılanması, eksiksiz teknik altyapısı ve yetkin akademisyen kadrosu ile yüksek öğretimde toplam kaliteyi yakalamak, dil öğrenimindeki çağdaş yaklaşımları, yöntem ve teknikleri hedef ve amaçlarımızla birleştirerek, ülkemizin her yönüyle üstün akademik standartlarına sahip yabancı diller yüksekokullarından biri olmaktır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Pamukkale Üniversitesi Morfoloji Binası Zemin Kat
Adres2 :Kınıklı Kampüsü Denizli
Posta Kodu :20070
Telefon :0 258 296 24 51 - 52
Faks :0 258 296 24 50
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.