23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

15 araç birbirine girdi!

İZMİR'DE ZİNCİRLEME KAZA

İzmir'in Konak ilçesi Yeşildere çevre yolu üzerinde bir tankerden yola akan yağ yüzünden kontrolden çıkan 15 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada, sans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, Yeşildere yolu uzun bir süre trafiğe kapatıldı.

Kapanan yolu açmak için gayret sarf eden trafik ekipleri yola kovayla kum dökerek araçların kaymasını önlemeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 11.30 sıralarında Yeşildere üst geçidi yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Karabağlar'dan Yenişehir yönüne giden plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir tankerden yola yağ aktı. Yaklaşık 150 metrelik alana akan yağ yüzünden 15 araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti, kontrolden çıkan araçlar birbirine girdi. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, trafik yoğunluğu fazla olan Yeşidere yolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Kazadan hemen sonra İzmir Emniyeti Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafiğe kapatılan yolun tekrar açılması için çalışmalara başladı. Kazaya karışan araçlar çekicilerle çekilirken, başka kazalar meydana gelmemesi için polisler tarafından yola akan yağın üzerine tenekelerle kum döküldü. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapatılan yol tekrar açıldı. Emniyet yetkilileri yola yağ akıtan tankerin bulunması için çalışmaları başladığını bildirdi.

İZMİR'DE ZİNCİRLEME KAZA
İZMİR'DE ZİNCİRLEME KAZA
İZMİR'DE ZİNCİRLEME KAZA
İZMİR'DE ZİNCİRLEME KAZA
İZMİR'DE ZİNCİRLEME KAZA
İZMİR'DE ZİNCİRLEME KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 13:37:01
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 16:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?