23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

30 Mart sabahına randevu verdi

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, dernek ziyaretinde vatandaşlara "30 Mart sabahı Basmane'de buluşalım" dedi.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor. Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde vatandaşlarla biraraya gelen Topaloğlu, 30 Mart sabahına randevu verdi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Basmane'deki Konak Belediyesi'nin önüne toplanacaklarını belirten Topaloğlu, “30 Mart sabahı yeni ilçemizin anahtarını almaya davul zurnayla halay çekerek gideceğiz. Bir yandan halay çekeceğiz, bir yandan horon tepip, zeybek oynayacağız. Bunca yıldır ihmal ettikleri Karabağlar'ın anahtarın alıp, bir kent nasıl yönetilirmiş herkese göstereceğiz” diye konuştu.

"REKOR OY ALACAĞIZ"
2007 genel seçimlerinde AK Parti'ye en fazla oyun bu mahalleden çıktığının altını çizen Topaloğlu, “İzmir'e, Karabağlar'a değişimi getirmek istiyoruz. Halk da bizi istiyor, değişimi istiyor. İzmir'i on senedir yönetenler ne yaptılar ki, neyi vaat ediyorlar. 29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'ye Karabağlar'dan İzmir'in rekor oyunu alacağız. Bizim açtığımız seçim bürolarının sayısı her geçen gün artarken, CHP daha bir tane seçim bürosu ancak açabildi. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda, halkımızın da desteğiyle Karabağlar'ı yepyeni bir ilçe yapacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 10:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?