23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

ADD, öğrencileri parka götürdü

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aliağa Şubesi; Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu öğrencilerinden yaklaşık yüz kişilik bir grubu İzmir Doğal Yaşam Parkına götürdü.

Yönetim Kurulu, Gençlik kolu üyeleri ve Öğretmenleri Tekin Güngörmüş, İsmail Kılıç ile birlikte gruplar halinde parkı dolaşan çocuklar, bu güne dek fotoğrafta yada hayvanat bahçelerinde kafes içerisinde gördükleri pek çok hayvanı doğal ortamlarında hayranlıkla izlediler.

İzmir Doğal Yaşam Parkı’na hayran kalan Aliağalı öğrenciler; “Bu aldığımız en güzel 23 Nisan hediyesi” dedikleri gezide, ADD üyeleri ağabeyleri ve ablalarıyla da çok güzel zaman geçirdiklerini söyleyip bir daha ne zaman bir araya geleceklerini sordular. Öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Add Şube Başkanı Mükerrem Çakın ise bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirterek; “Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın, bu tip gezilere ihtiyacı var. Doğayla iç içe olabildikleri oranda çevre bilinçleri gelişecektir. Arkadaş ilişkileri ve dayanışma ruhu; birlikte yapılan etkinliklerle olgunlaşır, doğru bir çizgiye ulaşır. Görerek, yaşayarak öğrenilen bilgi en kalıcı olanıdır. Bu gezide gözlemlediğimiz en güzel şey, çocuklar hayvanlara sadece bakıp geçmediler. Bilgilendirme tabelalarını okuyarak bilgi de aldılar ve bilgileri birbirleriyle ve onlara eşlik eden gençlik kolu üyelerimizle paylaştılar” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 18:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?