23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

AK Parti Konak adayı iddialı

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, "CHP şimdi de başka bir adayla karşımda. Ben sıradaki gelsin diyorum. Halkıma güveniyorum.Büyükşehir'i de kazanan biz olacağız" dedi.


Yaklaşık iki yıldır Ak Parti teşkilatı ile temas halinde olduğunu hatırlatan Ahmet Sarışın, Konak'a da AK Parti'ye de yabancı biri olmadığını hizmet için bu göreve talip olduğunu belirtti. Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendisine rakip çıkarmakta zorlandığını vurgulayan AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Sarışın, "Kemal Karataş da olsa Hakan Tartan da olsa farketmez.

Sıradaki gelsin diyorum. CHP'de kavga olduğu için kaçtım. Bunlar kavga etmekten aday çıkarmaya vakit bulamıyor. Kaldı ki, kendilerini halka nasıl anlatacaklar? Konak halkına, İzmirli vatandaşıma güveniyorum. Büyükşehir'i de biz alacağız. Başka türlü hizmetler bir bütün içinde yürümez. CHP kaç dönemdir ne kazandır dı? Biz İzmir'i, Konak'ı Türkiye'ye örnek olacak bir kent yapacağız" diye konuştu.

Ekibiyle gece gündüz halk içinde olduğunun altını çizen Ahmet Sarışın, bıraktığı yerden hizmete devam etmek için seçileceğine de inandığını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 13:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?