23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

AKP o pankarta açıklık getirdi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal, AK Parti İzmir Mitingi'ne denizden katılan teknelerdeki Oğuzhan, Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu brandayla ilgili eleştirilere cevap verdi.

Amaçlarının birlik ve beraberliğe vurgu yapmak olduğunu belirten Karal, "Birlir ve beraberlik vurgusu için brandamızda "Üç Büyük Türk" konusunu işledik" dedi.

Konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal, "Teknedeki brandamızda fotoğrafı bulunan Oğuzhan MÖ. 209-174 yılları arasında 35 yıl kağanlık yapmıştır. Diğer adı Alp Er Tunga'dır. Türk birliğini sağlayan hükümdar olarak tarihteki yerini almıştır. Yani tarihte birliğin ve bütünlüğün sembolü olarak orada yerini almıştır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı bulunmaktadır. Ulu Önder Atatürk son devletimiz Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusudur. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin 80 vilayetinden milletvekili çıkartabilen yegane partinin lideridir. Necip milletimizin tamamını kucaklayabilen ve onlardan destek alabilen tek liderdir. Her üç fotoğrafın bir arada yer almasındaki tek amacımız birliğe ve beraberliğe vurgu yapmaktır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 18:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?